Menguruskan Bankroll dan Multi-Tabling

Bankroll

Salah satu halangan dalam bermain Sit-N-Go adalah menguruskan bankroll. Sebilangan besar pemain akan bermain kejohanan sehingga maksimum bankroll mereka yang boleh menyebabkan mereka kehilangan semua bankroll mereka, akibatnya, mereka mula condong. Peraturan asasnya adalah mempunyai wang tunai kira-kira 25 hingga 30 kali ganda dari pembelian dan bayaran biasa.

Lakukan tindakan bijak dalam had masa, misalnya, jika download mega888 for ios anda menunggu lama anda boleh kehilangan semua bankroll. Sebanyak bankroll anda membolehkan anda bergerak naik atau turun tahap untuk menyesuaikannya dengan sewajarnya. Contohnya, jika anda menang naik ke atas dan jika anda kalah maka turunlah di tahap beli. Anda harus bermain pada tahap wang penting tertentu sehingga jumlah pembelian mesti mencabar tetapi juga selesa. Tidak terlalu rendah sehingga kerugian tidak disedari dan tidak begitu tinggi sehingga membuat anda kecemasan sepanjang permainan.

Sebaiknya hanya bermain multi-meja apabila anda terus menang di Sit-N-Go satu per satu. Lebih mudah untuk melakukan multi-table Sit-N-Go daripada permainan tunai kerana anda tidak perlu memantau setiap aspek setiap tindakan anda untuk mengalahkan pemain lawan. Hampir semua laman web poker dalam talian membolehkan pemain mereka berbilang meja. Laman web yang paling popular adalah Poker Stars dan Full Tilt Poker. Sekiranya anda seorang pemula dalam pelbagai tabling, anda perlu memulakan dengan dua-jadual. Pada awalnya hampir semua pemain akan bertunang dengan kuat dan kadang-kadang boleh meletihkan. Adalah bijak untuk memulakan empat kejohanan hanya apabila anda benar-benar hebat, maka tunggu sehingga mereka sampai ke peringkat tengah dan kemudian memulakan empat lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *