Cip Poker – Masa untuk Mengira Cip Anda

Dalam bahagian 3 daripada siri artikel 6 bahagian ini, kami akan membincangkan beberapa petua untuk meringankan beban bermain hos untuk kejohanan poker dan membincangkan keperluan set cip poker anda.

Dengan sedikit pra-perancangan, meja poker yang bagus dan set cip poker yang betul, ia tidak semestinya membebankan hos. Ia juga merupakan cara yang bagus untuk pemula untuk mempelajari permainan dengan rakan-rakan dan tidak mengambil risiko banyak cip poker kasino sebenar mempelajari asas-asasnya mega888 2022.

Set poker yang betul, dengan kuantiti yang betul bagi setiap nilai adalah bahagian tengah permainan. Set cip datang dalam pelbagai pilihan, berat dan harga, dengan atau tanpa denominasi atau nilai pracetak. Untuk kejohanan, pilihan terbaik selalunya adalah satu set tanpa denominasi pracetak, dinilai berdasarkan warna sahaja. Ini memberi anda fleksibiliti tanpa had dalam nilai dan mungkin memerlukan lebih sedikit cip.

Struktur kejohanan perlu menyokong jumlah kuantiti cip anda dalam set poker anda. Tahap buta, struktur, dan jumlah timbunan cip poker permulaan anda menentukan masa yang diperlukan untuk bermain kejohanan hingga tamat. Lakukan pengiraan, atau lebih baik lagi, beli pemasa kejohanan poker yang murah, pelaburan itu berbaloi. Kedai poker dalam talian biasanya membenarkan anda membina set poker anda sendiri dengan memilih kuantiti setiap cip, memberikan anda cip poker tersuai yang ditetapkan mengikut kuantiti setiap warna atau denominasi. Set poker kuantiti yang telah dibungkus sebelumnya biasanya mempunyai campuran yang baik untuk kebanyakan situasi. Cip poker tersuai juga sedia ada, dan boleh menambah sentuhan kelas dan memperibadikannya dengan murah jika anda menyediakan sedikit tenaga, atau memesan cip poker tersuai siap untuk hanya sedikit lagi, dengan logo penuh warna, imej dan teks. Pilihan cip hampir tidak berkesudahan.

Jika anda tidak pasti apa yang anda perlukan, atau apa yang tersedia di luar sana, hubungi kedai poker dalam talian dan bincangkan situasi anda. Mereka boleh menjimatkan banyak masa dan carian kerana mereka tahu apa yang tersedia, dan selalunya boleh menjimatkan masa dan wang anda dalam memilih set poker yang betul untuk pekerjaan itu.

Sekarang anda tahu di mana untuk menganjurkan kejohanan anda (bahagian 1), permukaan permainan yang tersedia (bahagian 2), dan cara memilih set poker yang betul (bahagian 3), dalam bahagian 4 kami akan merangkumi struktur kejohanan, peranti pemasaan dan paparan itu akan membantu memastikan kejohanan anda berjaya, menyeronokkan dan bukan hanya membuang tenaga kepada tuan rumah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.