Panduan Poker Permulaan – Tiga Perkara untuk Memulakan Anda Bermain dan Belajar Poker

Bermain

Sekiranya anda cukup baru dalam permainan poker, berikut adalah tiga perkara yang harus anda lakukan sekarang untuk memulakan perjalanan poker anda: 1) menonton TV, 2) bermain dalam talian dengan cip Play Money dan 3) membeli buku.

Anda mungkin sudah menonton poker di TV, yang bagi banyak orang, adalah bagaimana anda Kiss918 apk berminat dengan poker. Hari ini, terdapat banyak rancangan TV hebat yang menyiarkan permainan, dan dengan bantuan pengulas yang menghiburkan, anda dapat mempelajari banyak poker hanya dengan menontonnya di TV.

Perkara kedua yang harus anda lakukan adalah bermain poker. Cari laman poker dalam talian, muat turun perisian percuma mereka dan buat akaun. Setelah anda log masuk, anda akan mempunyai bankroll “Main Wang” yang akan anda gunakan untuk masuk ke dalam permainan “main wang”. Terutama jika anda baru menggunakan poker, saya sangat mengesyorkan hanya permainan “Main Wang”, dan jangan berfikir tentang membuat simpanan wang sebenar. Basahkan kaki anda dengan selesa dan selamat terlebih dahulu.

Terdapat banyak faedah bermain poker dalam talian, dan bagi mereka yang masih mempelajari peraturan dan asas permainan, bermain dalam talian jauh lebih mudah daripada bermain di permainan langsung. Anda dapat melihat kad dua lubang anda, kad komuniti, dan berapa banyak wang bermain di timbunan anda berbanding timbunan cip lawan. Laman poker memberitahu anda bila giliran anda untuk bertindak dan tindakan apa yang mungkin anda boleh lakukan. Bermain poker dalam talian akan memastikan struktur dan peraturan permainan dimainkan dengan betul, membantu anda mempelajari permainan dengan cepat dan tepat setelah beberapa sesi pertama anda.

Terakhir, anda harus membeli buku mengenai poker untuk membantu anda memahami peraturan permainan dan strategi asas poker dengan lebih baik. Buku pertama yang bagus untuk dibaca pemain poker baru ialah Phil Gordon’s: Poker: The Real Deal . Phil melakukan pekerjaan yang baik dalam menjadikan buku ini mudah dan senang dibaca, sambil mengemas pendidikan poker dalam jumlah yang banyak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.